Som ung mann er det ikke så lett å vite hvordan man skal ta seg godt ut. For selv om man har god selvtillit og flyter over av maskulinitet og ungt mot, er det ikke så greit når man får den invitasjonen som man har ventet på.

Det opplagte er å skaffe seg en dress, noe fete sko og gå til frisøren. Men, det er flere ting som kan gjøre at man både får de blikkene man ønsker seg og samtidig skiller seg ut i mengden. Her er noen tips til at antrekket blir helt perfekt.

Røffe mansjettknapper

Mansjettknapper setter det lille ekstra inntrykket på dressen. De brukes til å feste mansjettene som er linningen ytterst på ermene. Har du ikke peiling på hva det er, Klikk her så kan du finne mange forskjellige mansjettknapper eller bokser å ha dem i. De fins i flere former og farger for å gi deg bedre utvalg:

• Rektangulære gullmansjettknapper
• Runde sølvmansjettknapper
• Firkantede sorte mansjettknapper

Stilig slipsnål

En slipsnål er ikke bare kledelig til antrekket, men den holder også slipset på plass. Slipsnålen smettes på med en klips, som man trer på vannrett. Pass på at den tar tak i skjortelinningen, slik at du har kontroll på slipset. Man trenger bare én slipsnål, som etter sigende skal sitte 1/3 alen fra halsgropen.

Sensuelt smykke

Det er ikke alle som er fortrolig med et smykke. Men til spesielle anledninger skal man jo smykke seg. Et smykke gir deg kanskje noe mer enn bare det visuelle. For de fleste vil ikke se at du har et smykke på deg før sent på kvelden. Det gir trygghet, selvtillit og fortrolighet til det man står for.

Feminine øredobber

Det er mindre og mindre moderne med øreringer for menn. Spesielt i det ene øret. Men øredobber er svært populært blant yngre. Det at det glinser har stor effekt på det andre kjønn, og kan skape tiltrekning på mange måter. Dersom man er ute etter en date, er det viktigst å ta seg flott ut.