Hvilken type fest du skal på, har alt å si for hva du ser etter i butikken eller på internett. Kanskje skal du i dåp, konfirmasjon, bryllup, jente- eller guttekveld, utdrikningslag eller en annen type festarrangement. Uansett finnes alltid de riktige gavene der ute, og alt handler om å sikre seg den riktige gaven til den aktuelle anledningen.

gave

Har du behov for raske gavetips, er det alltid mulig å finne all verdens muligheter på internett. Har du litt kortere tid, kommer du langt med noen gode og kjappe tips for hva du kan se etter i butikkhyllene. Finn et mykt koseteppe til babyen på babyshower, eller hva med en høydemåler? Eller overrask bestevenninnen med en spareise til Riga, eller gi henne en romantisk aften for to på et eksklusivt hotel på Valentinsdagen.

Som innflytningsgave kan du skille deg ut og ta med kompisen på en form for ekstremsport. Hva er vel bedre enn å leve litt farlig? Finn den riktige julegaven til partneren og la ham ta med en kompis på racerbilkjøring. Det finnes mange typer gavekort på nett og i butikken.

Men det viktigste er hjertet vi legger i presangen. Det trenger ikke koste skjorta, heller. Skal du på fest og skal ta med gave, husk også på prisen på gaven. Å gi for mye kan være en tabbe ved for eksempel en venninnefest. Ta med et brettspill til 200-lappen til kvelden og ha høy trivselsfaktor med venninnegjengen.

”Nordmenn spiller brettspill som aldri før. – En motreaksjon til det digitale presset i hverdagen, tror forsker.”

Med litt planlegging kan du også finne gode gaver på nett til langt lavere priser enn i butikkhylla.