Mobiltelefonen skal selvsagt være med deg overalt i sommer, enten du skal være hjemme, dra på Norgesferie eller skal til utlandet. Uansett hva du planlegger, bør du sørge for at du har det rette tilbehøret til sommeren.

Noe av det viktigste du trenger, er et bra mobildeksel. Da er mobilen beskyttet enten den ligger i lomma, i sekken eller er med på opplevelser i byen. Du finner en mengde ulike mobildeksler å velge blant. Dekselet beskytter mobilen mot riper og mot skader dersom du mister den i gulvet eller slår borti noe. Uhell kan jo skje med den beste.

Musikk og lydbøker uten å forstyrre andre

Du liker kanskje musikk eller lydbøker, men det er ikke sikkert de du er sammen med liker det samme som deg. Da er det fint å ha gode hodetelefoner som sikrer perfekt lydkvalitet uten at du forstyrrer andre. Hodetelefonene stenger dessuten ute andre lyder, slik at ingen forstyrrer deg. Hvis du vil dele opplevelsen med andre, finnes det også høyttalere som kan kobles til mobilen. Du finner en mengde mobiltilbehør hos Skalhuset, tilpasset ulike telefoner og behov.

Mobilen trenger strøm

Kjøp gjerne en ny mobillader slik at du er sikker på at den virker. En ladeplate er også lett å ta med seg, og gjør det enkelt å lade mobilen på hytta eller hotellet. Skal du på telttur eller hytte uten tilgang til strøm, er det dessuten lurt å ha en powerbank, slik at du kan lade opp mobilen underveis. På bilferie er en mobillader til bilen en god ide, slik at du kan lade mens du kjører. En mobilholder er dessuten bra å ha. Den holder mobilen på plass både når du bruker den og når den er avslått. Mobilen kan dessuten stå i holderen og spille musikk eller lydbok dersom det ikke er noe bra på radioen.

Ta fine bilder

Skal du ta bilder med mobilen, trenger du kanskje en ny selfiestang eller en USB-kabel for å overføre bildene til datamaskinen eller en minnepinne. Tenk gjennom hvilket tilbehør du trenger til ferien, og bestill varene raskt og enkelt på nettet.