Den store drømmen om hytte på fjellet er ikke helt urealistisk. Med et godt boliglån og en ryddig privatøkonomi skal det ikke mye til før hytta er deres. Det er økonomisk fornuftig å kjøpe en hytte, da det regnes som eiendom som man kan skrive av verdier på skatten for.

Enten man baker hyttelånet inn i boliglånet eller finansierer det med Nordax bank, så vil kapitalforvaltningen være gunstig. Med stadig lavere renter så er forbrukslån snart like gode som andre banklån, og Nordax Bank er en av de ledende aktørene som har ekspertise på hyttelån.

Inviter til hyttefest

Fjellhytta passer perfekt til lange sommerferier. Den ligger i umiddelbar avstand til turstier og fjelltopper. Familien elsker fjellet og drar med seg sykler og klatreutstyr. Inviter alle vennene til fest på hytta for å innlemme den i familien Hansen. Med forbrukslånet fra Nordax Bank kan man montere solcellepanel, fikse drenering og legge inn vann. Så er det bare å invitere til fest.

Alene på fjellet, klart for party

Det som er fint med hytte på fjellet er at man er alene store deler av året. Det skal lite til før man kan invitere venner til fest. Nok sengeplasser til 10 inviterte, mat og drikke for helga og utstyr til å utforske naturen har dere ordnet.

Trygt med kohort på hytta

Det er trygt å samles ti stykker til en fest på den nye hytta. De ti beste vennene dine får mulighet til å oppleve naturen og den nye hytta. Nordax Bank har realisert drømmen, og det blir etterhvert et viktig samlingspunkt for familie og venner.

Det man må huske å ha er munnbind, håndsprit og hurtigtest. Dette er ting vi kan bli vant til å ha med, selv om det er på hytta. Stedet du skal definere deg selv på for framtiden.